България : + 359 (888) 24-81-81

Privat club

комплекс Atlantis Las Brisas Villas

Las Brisas Villas е комплекс от клас De Luxe, в който по удивителен начин се съчетават екология, архитектурна обмисляне и лаконичен, мек дизайн на екстериора и интериора.

В този проект къщите са отделностоящи. От всяка вила се разкрива изглед към морето. Вили № 1 и № 2 ще бъдат разположени на първа линия на морето. Около всяка къща се създава частна зона с помощта на високи дървета и гъста зеленина.

В центъра на комплекса е разположен собствен басейн подгрев на водата и зона за отдих. Освен това, всички собственици на вили и техните близки стават членове на Atlantis Private Club и могат безплатно да ползват инфраструктурата на останалите комплекси.

Las Brisas Villas е уникален проект, първо реализиране на енергоефективни сгради по южното крайбрежие на България. Най-добрите материали от доверени доставчици (Германия, Италия) и модерните технологии позволяват да се гарантират минимални разходи за електричество. Гордост на комплекса са слънчевите панели на покрива, които позволяват ефективно да се използват ресурсите на България не само за вашата почивка, но и за икономична работа на всички инсталации на сградата.

Интериорите на вилите ще бъдат разработени от компания Atlantis Casa, от дизайнери от висока класа, които ще имат предвид всички ваши препоръки, за да се създаде заедно с вас дом на мечтите.

КАЧЕСТВО, ЕКОЛОГИЧНОСТ, ПРЕСТИЖНОСТЬ И УЮТ – ЕТО КАКВО ВИ ГАРАНТИРА ДОМЪТ “LAS BRISAS VILLAS”. ВАША СОБСТВЕНА ВИЛА НА МОРСКИЯ БРЯГ – ТОВА Е КЪТЧЕ ЗА УЕДИНЕНИЕ И РЕЛАКСАЦИЯ, А РАЗПОЛОЖЕНИЯТ НАБЛИЗО ГОЛЯМ ЕВРОПЕЙСКИ ГРАД ЩЕ ВИ ПРЕДОСТАВИ ВСИЧКИ ВЪЗМОЖНОСТИ ЗА КУЛТУРНА И СЪВРЕМЕННА ПОЧИВКА. КОМПЛЕКС “LAS BRISAS VILLAS” ВИ ПРЕДЛАГА ВИЛИ ОТ КЛАС DE LUXE, ОБЕДИНЯВАЩИ МОДЕРНИ АРХИТЕКТУРНИ РЕШЕНИЯ И ЖИВОПИСНО ЛАНДШАФТНО ОФОРМЯНЕ НА ТЕРИТОРИИТЕ.

Площ на комплекса: 3 682 кв.м.
Стойност: от 390 000 EUR

Цена за кв. м.: от 1 579 EUR
Вид недвижим имот: Самостоятелни къщи
Брой етажи на сградата: 3 етажа

Етап на строителство: В строеж
В продажба: 2 къщи
Разстояние до морето (м/км): 100 м
Разстояние до летището (м/км): 4 км

Статус: Свободен

Изтегли презентацията

Безплатен достъп до плаж «Atlantis beach»

Боулинг, билярд, фитнес център

Индивидуални трансфери

Ресторант LOFT

Външни басейни в комплекс «Atlantis»

SPA център

СПЕЦИФИКА НА ПОСТРОЯВАНЕ НА КОМПЛЕКСА:

  • Las Brisas Villas – това са първите енергоефективни сгради по южното българско черноморие. Най-новите системи за умен климат контрол и слънчевите панели на покривите позволяват разходите за електроенергия да се минимизират.
  • Las Brisas Villas – отделностоящи вили.
  • От всяка вила се разкрива изглед към морето, къщи № 1 и № 2 са разположени непосредствено на първа линия на брега.
  • Всяка вила се състои от три етажа. Първото ниво е предназначено за технически или уникални помещения на сградата, вторият етаж за обществени зони, третият - за спални и бани.

УДОБСТВА НА КОМПЛЕКСА

  • За всяка вила са предвидени 2 места за паркиране и собствен парцел земя.
  • В общата зона на комплекса влиза собствен басейн с подгряване.
  • Териториите на къщите ще бъдат заградени с високи дървета Туя, което ще им придаде завършен вид и ще позволи да се създаде частна зона на всяка вила.
  • За живущите е достъпна цялата инфраструктура на комплексите Atlantis, в която влизат няколко басейна за възрастни и деца, 2 ресторанта, боулинг и билярд, спортна зала, SPA център и др.

НЕМСКО КАЧЕСТВО
ИТАЛЯНСКА ИЗИСКАНОСТ
БЪЛГАРСКО РАДУШИЕ

комплексы Atlantis

Комплексите на строителна компания „Atlantis Bulgaria Holding” са органична част от живота в прекрасния европейски град Бургас. След като посетите България, вие ще се влюбите в нея от пръв поглед, а апартаментите и вилите в елитния район Сарафово ще ви поразят със своето качество и усещане за домашен уют.

Именно за да напълните вашия живот с приятни емоции, холдинг „Atlantis Bulgaria” е радостен да ви предложи закупуване на апартаменти в България от строителя. Нашите специалисти ще направят всичко възможно, че процесът на придобиване на недвижим имот да се съпровожда само с положителни емоции.

„Atlantis Bulgaria” всяка година предава нови обекти, а също така и създава и поддържа инфраструктурата, спомагайки развитието на строителната сфера и благосъстоянието на района като цяло. Дейността на компанията е насочена в това число и към поддържане на високата инвестиционна привлекателност на България, тъй като всички изградени от холдинга обекти са доходносни от гледна точка на дългосрочните вложения.

Всеки жител на комплекса става част от семейството на „Atlantis Bulgaria”, където грижата за всякакви потребности на собственика се поемат от специалистите в отдел на холдинга. „Atlantis Casa” разработва интериори и организира ремонти; „Atlantis Incomes” следи за състоянието на комплексите, съпровожда и помага заплащането на комуналните услуги; „Atlantis Security” отговаря за охранителните системи; „Atlantis Resort&SPA” е развлекателно и оздравително направление.

Придобивайки недвижим имот на холдинга, собствениците получават в лицето на „Atlantis Bulgaria” не само отговорна строителна компания, но и професионалист на пазара, надежден партньор и приятел.

ОБРАТНА ВРЪЗКА

Яндекс.Метрика